در حاشیه شهر شاهرود در مجاورت یک باغ پسته، یک واحد مسکونی ساخته شده بود.
طبقه همکف انبار و خشک کن پسته و در طبقه اول یک واحد مسکونی در نظر گرفته شده بود که مساحت قسمت اقامتی به خاطر کاربری کشاورزی نباید بیشتر از هشتاد متر میشد.
مسئولیت طراحی نمای این ساختمان و به نوعی دادن حال و هوای ویلایی به آن به عهده ما قرار گرفت و در اولین قدم با بررسی شرایط اقلیمی منطقه تصمیم بر این شد که در نمای غربی ساختمان چهار دیوار با آجر چینی فخر مدینی طراحی شود که وال پست های آن در طبقه همکف به نوعی ستونچه های نگهدارنده راه پله دسترسی از همکف به طبقه اول باشد. برای پایداری بیشتر وال پست ها در برابر باد آنها را با تیرهای فلزی به تیر بتنی ساختمان به وسیله پلیت و رول بلت متصل کردیم که نتیجه آن باعث به وجود آمدن یک رواق کاربردی مشرف به درختان پسته در طرح شد.
این رواق متخلخل آجری مانند فیلتر عمل کرده و علاوه بر قاب کردن منظره باغ پسته از شدت تابش غربی و باد مزاحم غربی میکاهد. ضمن اینکه در مسیر ورودی به ساختمان قرار دارد و هر مهمان و بیننده ای را در همان ابتدا به وجد میاورد .
این رواق دسترسی مستقیم به اتاق خواب و نشمین خانه را داراست و مانند یک بهار خواب به نوعی حس دلبازی و بسط دادن مساحت این ویلای هشتاد متری را فراهم میکند .
در روزهای گرم آفتابی امکان نصب سایبان موقت پارچه ای بر روی تیر های رواق وجود دارد تا با سایه اندازی از شدت تابش خورشید کاسته شود و آسایش حرارتی برقرار باشد.
مصالح نمای این ویلا آجری انتخاب شده تا در بستر کویری و خاکی خود بنشیند که با کمی عقب و جلو کشیدن نما و با تغییر آجر چینی یکنواختی آن را از بین بردیم .